Bulevar vojvode Stepe 58, Novi Sad 21000
Bulevar vojvode Stepe 58, Novi Sad 21000
PREKO 15 GODINA ISKUSTVA
Iskusni i Kompetentni

Uspešno poslujemo od svog osnivanja 2006. godine u delatnostima izvođenja elektroinstalaterskih radova na privrednim, stambenim, poslovnim i privatnim objektima, takođe industrijske automatike, kao i izgradnje trafostanica, postavljanje gromobranske instalacije i rasvetnih tela. Mnogobrojne rekonstrukcije i dogradnje fabrika u Srbiji iz raznih sfera poslovanja smo upravo mi uradili, tako da smo spremni da odgovorimo na sve zahteve naših klijenata. Zadovoljni klijenti sa kojima održavamo dugogodišnje saradnje su naša najbolja preporuka.

16

Iskusnih električara

3

mast. inž. elektrotehnike i računarstva

POSAO
Kvantitet i Kvalitet

Broj radnika u preduzeću je sa tendencijom proširenja i rasta, zbog konstantnog povećanja obima posla, a to za posledicu ima kvalitetne uslove za rad. Posedujemo veliku, dobro opremljenu elektro radionicu za izradu i povezivanje ormana automatike. Neki od najvećih, najsloženijih i najmodernijih ormana industrijske automatike ugrađeni su u objekte širom zemlje, a proizvedeni su i dalje se proizvode upravo ovde, u našoj radionici. Izvođenje električnih instalacija i ugradnja rasvetnih tela su samo neke od oblasti po kojima smo prepoznatljivi. Takođe, radimo i gromobranske instalacije i uzemljenje svih vrsta objekata. Specijalizovali smo se za rešenja uštede na računima za električnu energiju, putem kompenzacije reaktivne energije. Takođe vršimo i usluge projekata izvedenog stanja. U okviru osnovne delatnosti bavimo se i inženjeringom i konsaltingom, izradom kompletnih rešenja po pitanju automatizacije i upravljanja.

PREDNOSTI
Zašto baš mi
Ovo je firma sa dugogodišnjim iskustvom, dinamična koja oko sebe okuplja kompanije različitih profila, tako da smo spremni za izradu rešenja i realizacije istih po principu ključ u ruke. Ogromno iskustvo omogućava nam da se upustimo u realizaciju najzahtevnijih projekata, kao i instalaciju pilot projekata. Posvećenost najboljem rešenju i vrhunsko izvođenje donelo nam je tokom dugog niza godina reputaciju pouzdanog, visokokvalifikovanog, odgovornog i po ceni pristupačnog partnera. Naše prisustvu u većini velikih fabrika Srbije prilikom rekonstrukcije i dogradnje novih pogona u saradnji sa našim dugogodišnjim partnerima dovoljno govori o kvalitetu našeg rada. Ovo nas obavezuje da u budućnosti budemo još bolji i da zauzmemo lidersku poziciju u Srbiji, a svoju delatnost proširimo i van naših granica.
1
Pouzdanost

Pazimo na naše ljude.

2
Iskustvo

Iskusan tim spreman za rad.

3
Kvalitet

Dajemo akcenat na kvalitetu izrade.

Da li tražiš POSAO
U elektro industriji?

Imamo dosta iskusnih ljudi od kojih možete mnogo naučiti. Nudimo odlične uslove i svakodnevno se širimo.